دستگیری سارق دوچرخه در مرودشت
سرهنگ “علیرضا نوشاد” در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت دوچرخه در حوزه استحفاظی کلانتری ۱۲ بعثت، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران تجسس کلانتری قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع سیدان؛ فرمانده انتظامی “مرودشت” از شناسایی و دستگیری سارق و کشف ۷ دوچرخه سرقتی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ “علیرضا نوشاد” بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت دوچرخه در حوزه استحفاظی کلانتری ۱۲ بعثت، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران تجسس کلانتری قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام یکسری اقدامات فنی و پلیسی سر نخهایی از این سرقت را به دست آوردند و با هماهنگی قضایی متهم را دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.
سرهنگ “نوشاد” با بیان اینکه متهم در بازجویی اولیه به ۷ فقره سرقت دوچرخه در سطح شهرستان مرودشت اعتراف کرد، اظهار داشت: در این راستا ۷ دستگاه دوچرخه مسروقه کشف و سارق پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی مرودشت ضمن هشدار به شهروندان و صاحبان منازل مسکونی، از آنها درخواست کرد هنگام خروج از ساختمان از بسته شدن درب منازل، آپارتمانها و مجتمعهای مسکونی اطمینان حاصل کنند تا سارقان نتوانند اقدام به سرقت کنند.
پایان خبر/