سیدمختار امیری، فرماندار ویژه شهرستان مرودشت، از آغاز عملیات اجرایی پروژه آبرسانی از سد درودزن به رامجرد، درودزن، ابرج و دهستان مجدآباد خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، مطالبه بیش از دو دهه مردم منطقه برای بهره‌مندی از آب شرب سالم، پایدار و بهداشتی محقق خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع سیدان؛ به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت، سیدمختار امیری در جریان بازدید از پروژه آبرسانی از سد درودزن به رامجرد، درودزن، ابرج و دهستان مجدآباد که با حضور معاون عمرانی فرمانداری، بخشدار درودزن، رئیس اداره آبفا و پیمانکار پروژه انجام شد، آخرین وضعیت اجرای این طرح را مورد بررسی قرار داد.

وی در نشست بررسی روند اجرای پروژه، تأمین آب شرب پایدار را از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهرستان برشمرد و اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام‌شده در سطح استان و تهران از سوی فرمانداری و مهندس عبداللهی، نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی، اجرای سه پروژه مهم آبرسانی شامل آبرسانی به رامجرد، درودزن و ابرج، آبرسانی به روستاهای غرب مرودشت و آبرسانی به بخش سیدان به تصویب رسیده است.

فرماندار ویژه شهرستان مرودشت افزود: پروژه آبرسانی از سد درودزن به رامجرد، درودزن و ابرج نخستین طرح از این مجموعه پروژه‌هاست که عملیات اجرایی آن آغاز شده و در حال حاضر تجهیز کارگاه انجام شده و لوله‌های مورد نیاز پروژه نیز تأمین شده است.

امیری با اشاره به آغاز عملیات حفاری خط انتقال به طول بیش از ۷۰ کیلومتر از فردا، تصریح کرد: با تلاش مجموعه اجرایی و حمایت‌های صورت‌گرفته، این پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری خواهد رسید تا مردم منطقه پس از سال‌ها انتظار از نعمت آب شرب سالم، پایدار و بهداشتی بهره‌مند شوند.

در ادامه این بازدید، پیمانکار پروژه گزارشی از روند اجرای عملیات، برنامه‌های پیش‌رو و چالش‌های موجود ارائه کرد و پس از بررسی مسائل مطرح‌شده، تصمیمات لازم برای رفع موانع و تسریع در روند اجرای پروژه اتخاذ شد.